NL -  FR

 

 

U bent hier

Garagepoort sectionaal, isolerend en luchtdicht! Isol-Comfort

Winsol ISOL-Comfort

 

ISOL – Comfort poort de oplossing voor uw BEN woning.

Het poortpaneel is opgebouwd volgens het duo-shell principe, waarbij er geen contact is tussen het binnenste en buitenste deel van het poortpaneel. Koudebruggen ter hoogte van de poortpanelen worden hierdoor vermeden.

 

De luchtdichtheid tussen de poortpanelen wordt onderling enorm verbeterd door het plaatsen van 2 afdichtingsrubbers op de poortpanelen. 

Er wordt bovendien gebruik gemaakt van specifieke rubberen dichtingen tussen de montagerails van de poort en de buitenmuur, wat ertoe leidt dat er geen koudebruggen meer zijn wanneer de poort gemonteerd is. Zo wordt ook het warmteverlies teruggedreven. Deze rubberen dichtingen zorgen eveneens voor een zeer goede afdichting tussen de muren en het poortpaneel.

 

Dankzij deze aanpassingen, gecombineerd met een aantal nieuwe innovatieve onderdelen die zorgen voor minder warmteverlies en een betere luchtdichtheid* garandeert deze nieuwe ISOL – Comfort poort een isolatiewaarde die 20% beter is dan de traditionele Comfort poort.  Als kers op de taart wordt een luchtdichtheidsklasse* 4 behaald! 

 

Verkrijgbaar met thermisch onderbroken vloerdorpel!

 

 

Klik hier voor meer informatie.
 
 

 

 

 

Rotogerman made

 

 
 
Van Looy Lucien & Partners BVBA • Spalbeekstraat 142 • B-3510 Kermt • T.: 011 72 00 43
Webdesign: Kerfuffle.be